Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 34

Шановні козятинчани і мешканці Козятинської громади!

Останніми днями на просторах Інтернету поширюються чутки, плітки та фейки про те, що КП «Чисте місто» нераціонально використовує кошти громади і купує дрова по завищеній ціні. Ми обурені цією брехнею.

Тому хотілося б внести ясність і показати Вам як насправді йдуть справи.

Тендер був оголошений на 1000 м.куб. м’якоі та 1000 м.куб. твердої породи деревини (всього 2000,00 м.куб.). Виграв тендер підприємець Кабак Г. Ю. Після цього з ним був укладений договір. В результаті підписання вартість деревини становить 1178,50грн.! В договорі чітко вказані об’єми і сума. Договір додаємо.

Також хочемо зауважити, що середня ціна деревини не перевищує вказану в тарифі на опалення. Ми постійно ведемо перемовини і маємо договора з кількома постачальника деревини. Це підприємства Агролісу, Держлісу, приватні підприємці. В першу чергу це робиться з ціллю мати стабільних постачальників деревини, зменшити вартість деревини з доставкою та економити ресурси. Кінцева ціль діяльності комунального підприємства не збільшення доходу, а надання якісних послуг, зменшення витрат з бюджету громади на опалення, благоустрій та інші цілі. З жовтня минулого року ми вперше за десяток років, як комунальне підприємство, почали надавати послуги по теплопостачанню. Ми покращили екологічну ситуацію в місті, наша ціль енергоефективність, а не збільшення витрат на опалення, ми маємо нести зміни по всій громаді, адже ні сажі, ні диму на тих котельнях де ми працюємо немає. Так, за рік ми не можемо вирішити всі завдання, які нам ставить міська рада. Але ми рухаємось до наміченої цілі.

Просимо Вас підтримки і довіри в цей складний для країни час, також мати гострий і неупереджений розум, щоб Вас не змогли ввести в оману.

Ми працюємо для Вас і заради нашої Козятинськоі МТГ! З повагою, КП "Чисте місто".

Посилання на сайт по закупівлі: https://p.zakupki.prom.ua/p?u=https%3A%2F%2Fpublic-docs.prozorro.gov.ua%...

Звернення від КП "Чисте місто"!
Звернення від КП "Чисте місто"!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України