Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 45

Сьогодні було розпочато опалення об’єктів котельнею 7.

Дана котельня знаходиться на території колтньої міської лікарні і надає послуги дуже важливим закладам: ЦРЛ, міська сімейна медицина, пенсійний фонд , дитячий центр реабілітації «Промінь», СЕС та інші. Ця котельня є власністю Вінницького облтеплоенерго. «Інвестор» заборгували за два роки транспортування по мережі обласному комунальному підприємству в сумі більше 300 тис грн, відповідно, останні подали позов в суд, подали заяви в поліцію, про розшук інвесторів і наклали заглушки на мережу, щоб нею не змогли користуватись. Після проведених перемовин, гарантій і договорів, КП "Чисте місто" дозволили користуватися мережею. Обладнання інвестора, буде виготовлено проект і запущено власний теплопункт.

На даний час ми опалюєм по рішенню комісії з надзвичайного стану. Мережа заповнена водою, пониження температури в приміщеннях і на вулиці, може привести до аварії. Це остання і найскладніша котельня. Вона не є власністю міста, на останній сесіі депутати звернулись до обласної ради з проханням повернути нам в минулому нашу котельню. Бо зараз додатково нам потрібно сплачувати більше 500 грн за користування мережею з 1 Гкал. Тут запитання . А інвестори роками користувалися нашою мережею і безкоштовно. На даний час розроблено тариф на транспортування тепла і він буде прийнятий виконкомом, маю надію. І інвесторам доведеться сплачувати за користування мережею. Втрати бюджету в попередні роки мільйонні. Втрати міста по екології мільйонні. Крім того, хочу донести до громади , що жодного вороття до опалювання сміттям в місті не буде. Відносини з так званими представниками інвестора не прості, мною була написана заява в поліцію за публічні погрози пана Лівшиця в мою адресу. Перестаньте тероризувати громаду. Ми хочемо дихати чистим повітрям. Окремо буду інформувати громаду про економічну складову процесу опалення.

Все вже тепло. Все буде найкраще.

 

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

 

P.S. У причіпленому файлі - протокол міської комісії з надзвичайних ситуацій щодо роботи котельні номер 7. На фото, зроблених сьогодні, - подвір'я котельні 7 із завезеним паливом - дровами.

Звернення міського голови щодо опалення об’єктів котельнею 7
Звернення міського голови щодо опалення об’єктів котельнею 7
Документи:
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України