Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 6
ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ З ЧИСЛА ВПО ВІДВІДАТИ ЦИРК БЕЗКОШТОВНО!

У суботу 20 березня о 13:00 в м. Козятин цирк-шапіто «Вогні Києва» презентує нову, феєричну циркову програму «ПРИГОДИ КОЗАКІВ».

  • Купол цирку буде розташований на стадіоні Козятинського залізничного училища за адресою: вул. Катукова 44.

В супер-шоу беруть участь професійні українські циркові артисти, які майстерно та віртуозно демонструють всі жанри циркового мистецтва.

На Вас чекає не просто вистава, а захоплююче циркове шоу, де головні герої - це українські козаки та їх вірне клоунське тріо " Козак Шоу".

Разом вони занурять глядачів у захоплюючий світ цирку, де кожен номер - це окрема казка, а кожен артист - майстер свого ремесла.

Під час вистави вас очікує зустріч з неперевершеними гімнастами, жонглерами, гнучкими еквілібристами, спритними акробатами, артистами оригінального жанру, а дивовижний номер «LED-шоу» перенесе вас у фантастичний світ магії!

Безкоштовні квитки для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб можна отримати 18.04.2024 року до 17.00 год та 19.04.2024 до 15.00 год в управлінні соціальної політики Козятинської міської ради, каб. 2, вул. Незалежності, 57. Інформація стосовно отримання безкоштовних квитків для ВПО за телефоном (04342) 2-25-00.

Кількість безкоштовних білетів обмежено! Поспішіть отримати свій квиточок!

Чекаємо на ВАС!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України