Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10
УВАГА!!! НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ПОШКОДЖЕННЯ ПІДЗЕМНІИХ КАБЕЛЬНИХ ВОЛОКОННО-ОПТИЧНИХ ЛІНІЇ ЗВ'ЯЗКУ (ВОЛЗ)

З метою збереження кабельних ліній зв'язку, посилення охорони міжміських ліній електрозв'язку і забезпечення безаварійності роботи цифрових систем передачі виконавчий комітет Козятинської міської ради ознайомлює підприємства, установи, організації, громадян із надісланою ТОВ «Атраком» схемою проходження магістральних підземних кабельних волоконно-оптичних ліній зв'язку (ВОЛЗ).

    !!! Вздовж ВОЛЗ встановлена охоронна зона, межа якої протягується на відстані два метри по обидва боки від кожної лінії зв'язку.

               Згідно пунктів 8, 9 Правил охорони ліній електрозв'язку, затверджених Кабінетом Міністрів України № 135 від 29 січня 1996 року підприємства, установи, організації та громадяни, які виконують роботи в охоронній зоні, за три доби до їх початку повинні повідомити телефонограмою оператора телекомунікацій про день і час проведення робіт, під час виконання яких необхідна присутність його представника.

     Керівництво операторів телекомунікацій зобов'язане забезпечити своєчасне (до призначеного терміну) прибуття свого представника до місця проведення робіт для технічного нагляду за дотриманням заходів збереження ліній і споруд електрозв'язку.

     У разі коли представник оператора телекомунікацій не прибув на місце проведення робіт, підприємство, установа, організація та громадянин, які виконують роботи, зобов'язані протягом доби повідомити про це телефонограмою керівництво оператора телекомунікацій.

       Проведення земляних робіт в охоронній зоні до прибуття зазначеного представника забороняється. Втрати, пов'язані з простоєм механізмів та працівників через відсутність представника на місці проведення робіт, відшкодовуються оператором телекомунікацій.

Проведення будь-яких земляних робіт поблизу охоронної зони ВОЛЗ на території громади Козятинської міської ради повинно здійснюватись після узгодження з відповідним підрозділом ТОВ «Аткаком».

Для погодження і отримання письмового дозволу на проведення робіт, а також викликати представника власника лінії звязку для контролю за роботами, необхідно звернутися до представництва ТОВ «Атраком» за адресою:

 

Центр технічного обслуговування та експлуатації № 2

м. Вінниця, вул. Данила Нечая, 65, оф. 407,

за телефоном  (0432)61-22-74

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України