Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 46

Наприкінці минулого року колегією управління освіти та спорту було затверджено Положення про міську педагогічну премію, зміст якої попередньо було обговорено педагогічними колективами закладів освіти Козятинської територіальної громади.

Основна мета запровадження премії – відзначення особистих досягнень педагогічних працівників у професійній діяльності, підвищення ролі та авторитету педагогів у суспільстві, стимулювання творчої висококваліфікованої педагогічної праці, виявлення та поширення кращих зразків педагогічного досвіду організації та вдосконалення освітньої, виховної і науково-методичної роботи.

Також премія присуджується за значні особисті досягнення у навчанні й вихованні дітей, формування національних і загальнолюдських цінностей, діяльність, спрямовану на забезпечення доступної освіти й реалізацію конституційних прав громадян України на здобуття якісної освіти.

Згідно Положення, премія матиме три ступені, що оцінюватимуться відповідним фінансовим еквівалентом: від 3 до 9 тисяч гривень – приємний бонус та додатковий стимул для педагогів до вдосконалення своєї праці.

 

Зі змістом Положення про міську педагогічну премію можна ознайомитись у причіпному до цього допису файлі.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України