Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

Від Козятинської міської територіальної громади, від депутатського корпусу, виконавчого комітету Козятинської міської ради та від себе особисто сердечно вітаю наших побратимів – громаду гміни та міста Клечева і увесь польський народ із національним святом – Днем незалежності Польщі!

Сьогодні Польща є сучасною і розвиненою країною, котра упевнено підвищує свій авторитет у світі, здійснює ефективні внутрішні реформи та демонструє стабільний економічний розвиток.

Історія відносин наших народів пройшла тернистий шлях – від протистояння до об’єднання. Державне сусідство, християнські цінності переважили і вилилися в міцну солідарність та щире братерство, що особливо проявляються зараз – у складні часи воєнного лихоліття, яке принесли на українську землю російські окупанти.

Співпрацюючи з громадою гміни та міста Клечева, ми щоразу переконуємося, що в особі ваших громадян ми маємо надійних друзів. Ми бачимо, що ви не байдужі до наших проблем та щиро вболіваєте за європейський розвиток України.

Щиро вдячна польському народу за допомогу і підтримку у цей складний час! Ми боремося за нашу і вашу свободу! Разом ми - сила! Разом переможемо! З такими друзями й партнерами, як Польща, Україна здобуде перемогу, що принесе мир та спокій Європі.

Тож прийміть побажання достатку кожній родині, мирного неба над країною та успіхів у всіх справах, заради процвітання Польщі!

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

 

З повагою – Козятинський міський голова Тетяна ЄРМОЛАЄВА

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України