Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 57

- Забезпечувати довіз учнів до навчальних закладів – це абсолютно нова і незвідана до теперішнього часу була для нас, міської громади і освіти Козятина, територія, - зауважила міський голова Тетяна Єрмолаєва на засіданні виконкому, що відбулося вчора. – Однак, шкільні автобуси, що після розподілення між новоутвореними територіальними громадами відійшли до міської громади, 25 січня вийшли на маршрути і усі сільські школи Козятинської міської ради розпочали навчальний процес вчасно. І це при тому, що лише минулої п’ятниці, 22 січня, автобуси (4 великих автобуси та 2 «газелі») прийняті на баланс управління освіти. Цьогоріч ми довозимо до шкіл 360 учнів – це найбільша кількість школярів по новостворених ТГ Козятинщини. Автобуси довозять до навчальних закладів не тільки учнів, але й вчителів-містян, що після відміни рейсових автобусів до шкіл району поставлені були у скрутне становище.

У зв’язку із виробничою необхідністю – утриманням автобусів у належному технічному стані та й, власне, для технічної перевірки кожного транспортного засобу перед виходом на маршрут (обов’язкова умова виходу в рейс шкільних автобусів) – на нещодавньому засіданні виконкому міської ради одноголосно підтримали введення до штатного розпису господарської групи управління освіти та спорту посади інженера-механіка.

- На жаль, автобуси наразі знаходяться не у найкращому технічному стані, - прокоментувала начальник управління освіти міської ради Олена Касаткіна. – Саме тому нам просто необхідний спеціаліст, який би забезпечував технічний супровід усіх прийнятих транспортних засобів.

Шкільні автобуси міської громади вийшли в рейс!
Шкільні автобуси міської громади вийшли в рейс!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України