Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 15

5 лютого 2015 року було прийнято ЗУ «Про пробацію». Вже шість років в правовій системі України панує абсолютно новий, сучасний та демократичний підхід до практики виконання покарань, та до роботи із людьми, які перебувають у конфлікті із Законом.

За час існування інститу пробації сотні громадян, які порушили Закон, змогли без ізоляції від сімей, суспільства та роботи налагодити своє життя.

За сприянням працівники уповноважених органів з питань пробації, були працевлаштовані десятки громадяни, спільно із партнерськими організаціями: були проведені чисельні заходи спрямовані на сприяння у отримані освіти неповнолітніми правопорушниками, відновлення втрачених документів та боротьбою із алкоголічною та наркотичними залежностями у правопорушників, а також превенції вчинення ними повторних злочинів.

Особливо, хочеться відмітити роботу відділу спільно із волонтерами, які неа громадських засадах, допомагають працівникам пробації в їх щоденній роботі.

Вдячні за співпрацю усім організаціям-партерам та органам місцевого самоврядування, спрямовану на зниження рівня злочинності у Козятинській громаді та сподіваємося на подальший розвиток та поглиблення співпраці!

 

Ірина Сьомкіна, старший інспектор Козятинського міськрайонного відділу Філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України