Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 36

За існуючими Правилами благоустрою та утримання територій м.Козятина, затвердженими рішенням № 393-VІ 15 сесії міської ради 6 скликання, п.4.4.: «В межах полоси відчуження автомобільних доріг і червоних ліній міських вулиць і доріг забороняється:

- розташовувати контейнери і іншу тару для твердих побутових відходів;

- смітити, пошкоджувати дорожнє покриття, елементи доріг, зелені насадження, газони».

Керуючись Правилами благоустрою, були прибрані контейнери з проїжджої частини дороги по вулиці Винниченка, мешканців проінформовано про місцезнаходження найближчих контейнерів: біля колишньої заправки «Дункан» (поворот на вул. П.Орлика) та у дворі буд.18 по вул. Героїв Майдану (за супермаркетом «Пан Економ»). Але свідомість деяких мешканців міста не сприйняла ці зміни і вони вперто продовжували виносити свої відходи на тротуар та узбіччя дороги.

Спеціалістами управління житлово-комунального господарства міської ради неодноразово проводились рейди, чергування на даному відрізку вулиці, біля сміттєзвалища. Однак, недобрі справи завжди робляться нишком. Сміття виноситься ранком або пізно ввечері. Тому міська рада змушена була звернутись за допомогою до правоохоронних органів.

Днями вже виявлено порушника благоустрою! На особу, яка винесла сміття на дорогу, складено протокол про адміністративне правопорушення.

Увага! Ведеться відеоспостереження за «проблемною» ділянкою дороги по вулиці Винниченка. Вдень на місці сміттєзвалища чергують спеціалісти управління ЖКГ. Будуть зроблені фото порушників.

Справа в іншому. Виносячи сміття на дорогу, думайте, що завтра сюди прийдуть прибирати молоді дівчата із КП «Чисте місто», не забувайте, що поруч живуть люди, які дихають вашим сміттям, спостерігають це вкрай неприємне явище. З настанням тепла на місці стихійного сміттєзвалища створюються умови для виплоду мух, гризунів, поширення кишкових інфекцій. А поруч – дитячий майданчик. І невже цей факт дасть вашій совісті бути спокійною?

Щодо стихійного сміттєзвалища, що утворюється біля відділення Нової пошти по вулиці Винниченка
Щодо стихійного сміттєзвалища, що утворюється біля відділення Нової пошти по вулиці Винниченка
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України