Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 33

У зв’язку із різким стрибком захворюваності на сезонні вірусні недуги і COVID-19, сьогодні на позачергове засідання зібралися члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Зокрема, розглядалося питання посилення протиепідемічних заходів на період впровадження «помаранчевого» рівня епідеміологічної небезпеки.

Як зауважила на зібранні начальник управління освіти та спорту міської ради Інна Мадей, у закладах освіти продовжує збільшуватися кількість хворих дітей на коронавірусну інфекцію та інші гострі респіраторні захворювання. У деяких навчальних закладах поріг епідеміологічної небезпеки (20%) вже перейдено. Так, станом на 26 січня в опорному закладі «Ліцей» хворіє 192 учні (22,5%). У Кордишівській гімназії серед учнів 7-9 класів вже 70% відсутніх на навчанні.

За результатами викладених даних, з метою недопущення можливих негативних наслідків, розриву ланцюга розповсюдження інфекції та раціональної організації освітнього процесу, було вирішено з 26 січня перевести на дистанційну форму навчання 7-9 класи Кордишівської гімназії та з 27 січня усі класи (з 1 по 11) ліцею.

- Управління освіти міської ради щодня моніторить ситуацію із кількістю хворих учнів та працівників навчальних закладів громади. Шкода, але, наразі до показника 20% захворюваності наближається ще ряд закладів освіти, - прокоментувала Інна Мадей.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України