Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 59

Центр надання адміністративних послуг у м. Козятині – частина змін!

Центр є моделлю інтегрованого офісу, тобто працює за принципом «єдиного вікна».

До безперечних переваг роботи ЦНАП можна сміливо віднести спрощене й комфортне отримання громадянами адміністративних послуг, протидію корупції та уникнення використання посередницьких послуг, повне інформування клієнтів та відвідувачів Центру з будь-яких питань, організацію інформаційного обміну даними між службами, повний контроль за здійсненням їх адміністрування, та скорочення кількості документів, що подаються замовниками в складі вхідного пакету документів.

Продуктивність команди Центру надання адміністративних послуг у місті Козятині характеризується, у першу чергу, кількістю наданих адміністративних послуг.

За повідомленням начальника Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксани Бортняк, за січень 2021 року через Центр надано 2 161 адміністративних послуги та понад 4 300 консультацій, які надаються не лише при особистому звернені громадян, а й за допомогою засобів телефонного зв’язку.

За надання адміністративних послуг до місцевого бюджету територіальної громади за січень 2021 року зараховано 89 960,00 тис. грн.

Керівництво міської ради докладає максимум зусиль і фінансового сприяння для поліпшення умов праці та прийому громадян у Центрі надання адміністративних послуг.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України