Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 54

Шановні бібліотекарі!

Щиро вітаю Вас із професійним святом - Всеукраїнським Днем бібліотек.

30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

Хоча сьогодні відбувається стрімкий розвиток інформаційних технологій, жоден потужний інформаційний центр не зможе замінити працю кваліфікованого бібліотекаря, а комп’ютер – друковану книгу.  Саме працівники бібліотек зберігають досвід багатьох поколінь, відкривають читачам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості знань. Бібліотекарі по праву можуть пишатися обраною професією, адже вона дає змогу долучитися не лише до збереження духовної спадщини рідного краю чи нашої держави, а й розвитку українського державотворення та сприяння розбудови громадянського суспільства.

Шановні бібліотекарі! Прийміть слова щирої вдячності за Вашу щоденну сумлінну працю, щире бажання зберегти і передати інтелектуальне і духовне багатство, ідентичність та самобутність нації. Нехай Ваша праця завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях. Міцного Вам здоров’я, щастя, миру, благополуччя, нових творчих здобутків на благо розвитку нашого міста та України!

З повагою та найкращими побажаннями - міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України