Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 25

Вчора, 15 грудня, вперше після майже місячної перерви на карантин, відповідно до обмежень «червоної» зони, у якій від 18 листопада перебувала Козятинська громада, відбувся особистий прийом громадян міським головою. До Тетяни Єрмолаєвої зі своїми зверненнями, пропозиціями та запитаннями завітали десятеро мешканців громади.

Більшість озвучених непростих ситуацій стосувалися галузі житлово-комунального господарства громади. Так, піднімалося питання вуличного освітлення у Рубанці, підсипки та грейдерування вулиць у селах громади, облаштування водовідведення по вулиці Винниченка у Козятині біля ринку тощо.

Запитувачі говорили також про завершення реалізації проекту «Інтернет-субвенція» у Козятинській громаді, метою якого є проведення оптоволоконного швидкісного інтернету у соціальні заклади (школи, дитсадки, медзаклади, бібліотеки та інші об’єкти соціальної інфраструктури) за кошти державного бюджету (100%). Нагадаємо, у нашій громаді оголошений в рамках цього проекту конкурс виграли і отримають інтернет-субвенцію із казни країни на проведення оптичного інтернету три села Козятинської громади – Прушинка, Рубанка та Пустоха.

Не оминули у запитах також земельні питання: мешканка одного із сіл громади не може приватизувати земельну ділянку, якою користується ще з 90-х років, позаяк відтоді декілька разів змінилося законодавство і наділи, що роздавали після розвалу колгоспної системи, тепер повинні мати, відповідно до чинного законодавства, вірно оформлену документацію.

- Частину піднятих на прийомі питань було вирішено одразу, інші запити взяті до уваги і жодне у підсумку не залишиться без відповіді, - наголосила, коментуючи результати прийому громадян очільниця міської громади Тетяна Єрмолаєва. – Відповідальні за підняті питання структурні підрозділи отримали відповідні доручення.

Перший прийом громадян міським головою після обмежень «червоної» зони
Перший прийом громадян міським головою після обмежень «червоної» зони
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України