Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 151

18 вересня у міському будинку культури пройшли літературні читання, «Осінь дарує натхнення». Дійство відбувалось за підтримки Козятинської міської ради.

      Цей мистецький захід був особливим, оскільки ініціатором стала  творча молодь нашої громади. «Кожен хто сюди прийшов, хоч трішечки, але закоханий в цю дивовижну пору. Осінь - це теплі обійми, жовті дерева, гарячі напої, цікаві фільми, книги та зустрічі. Це по-своєму прекрасна та неймовірна пора року, яка огортаючи нас депресією, дарує одночасно неймовірне  натхнення», - так розпочала вечір Ірина Мандибура, яка була натхненницею цього дійства. Дівчина наша землячка, студентка 4 курсу Київського національного університету культури та мистецтва, яка планує стати режисером театру та кіно.

     На літературному вечорі звучали поезії  у виконанні Інни Ковбій, Аліни Щербини, Катерини Зелінської. Чудову мелодію скрипки подарувала Марина Гергус, яка навчається у Вінницькому фаховому коледжі мистецтв ім.Миколи Леонтовича. Марина грає на скрпипці впродовж 10-ти років та не уявляє своє життя без неї. 

 Також усі присутні мали можливість насолодитись співом на осінню тематику Анастасії Коломієць, Катерини Зелінської, Аліни Щербини. Під власний акомпанемент на гітарі виконав пісню В.Цоя «Перемен» Андрій Сєргєєв. Крім того, що юнак переспівує пісні відомих виконавців, пише і свої власні. У всіх гостей була можливість ознайомитись з міні-виставкою фотографій Анни Василюк.

     В кінці заходу було оголошено про «вільний мікрофон». Усі бажаючі та небайдужі до творчості, мали можливість продемонструвати свої таланти, зробивши осінній вечір теплішим, добрішим та наповненим творчими нотками.

 

«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
«Осінь дарує натхнення»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України