Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4
Оновлено сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини

Покинули домівку через війну, але досі не маєте довідки внутрішньо переміщеної особи? Повернули сервіс у Дію зі зручними оновленнями та доопрацюваннями, які впроваджували спільно з Міністерством соціальної політики.  

Відтепер оформлюйте довідку та грошову допомогу від держави за кілька кліків одразу на всю родину: на себе, чоловіка або дружину та дітей. Раніше кожен член родини оформлював заяву особисто на себе.

Також отримуйте довідку й виплати на дітей, які народилися вже після переїзду — дані про них автоматично підтягнуться зі свідоцтва про народження. Все зручно й без черг в установах.

Як скористатися сервісом?

  • Оновіть Дію.
  • Зайдіть у застосунок та натисніть  "Сервіси" - "Послуги для ВПО" - "Допомога для ВПО".
  • Вкажіть своє поточне місцеперебування та підтвердьте геолокацію.
  • Якщо подаєте заяву на партнера чи дитину — додайте інформацію про них.
  • Виберіть картку єПідтримка, щоб отримувати грошову допомогу.
  • Вкажіть, яка допомога вам необхідна — потреби в медичному обслуговуванні, освіті або ж гуманітарці, та залиште контактні дані.

Довідка ВПО зʼявиться поруч з іншими цифровими документами, а кошти надходитимуть на картку єПідтримка за всіх членів родини. Клік-клік — і готово!

Також як скористатися сервісом можна також переглянути у відео за посиланням. 

Сервіс доступний лише для українців, які ще не мають довідки ВПО. Швидко, зручно та без бюрократії. Як завжди — з турботою про вас.

Послуга реалізується Мінцифрою спільно з Міністерством соціальної політики України за підтримки Фонду Східна Європа, а також Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансування Уряду Швеції в межах «Проєкту підтримки Дія».

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України