Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 26

Козятинська міська рада повідомляє про намір створити спостережну раду при комунальному підприємстві «Козятинська центральна районна лікарня» Козятинської міської ради.

В своїй діяльності Спостережна рада комунального підприємства «Козятинська центральна районна лікарня» Козятинської міської ради» керується Положенням про спостережну раду комунального підприємства «Козятинська центральна районна лікарня» Козятинської міської ради, що затверджено рішення 15 сесії 8 скликання від 10.09.2021 р. №498-VIII «Про затвердження Положення про спостережну раду».

Запрошуємо депутатів міської ради, представників громадськості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції, надавати своїх кандидатів до спостережної ради.

Відбір представників громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, проводиться шляхом рейтингового голосування за кандидатів у члени спостережної ради на офіційному веб-сайті Козятинської міської ради.

 

Член спостережної ради повинен відповідати таким вимогам:

- бездоганна ділова репутація;

- відсутність реального або потенційного конфлікту інтересів, що може вплинути на об’єктивність і неупередженість прийняття рішень спостережною радою, зокрема відсутність трудових відносин із закладом охорони здоров’я;

- наявність професійних знань, вищої освіти, досвіду роботи у сфері охорони здоров’я, зокрема захисту прав пацієнтів;

- відсутність непогашеної судимості.

 

Порядок формування та діяльності спостережної ради регламентується Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 р. № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типового контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я».

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України