Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

Управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради оголошує добір на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування – головного спеціаліста відділу капітального будівництва управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради.

    Умови оголошення добору на зайняття вакантної посади головного спеціаліста відділу капітального будівництва:

  • вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування;
  • без вимог до стажу роботи;
  • знання Конституції України; законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про запобігання корупції", «Про житлово-комунальні послуги»; інші підзаконні нормативно-правові акти відповідно до специфіки відділу;
  • вільне володіння державною мовою;
  • володіння комп’ютером на рівні досвідченого  користувача (вміння використовувати  комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення).

Перелік документів для участі в доборі:

1)  Заява;

2)  Копія документа, який посвідчує особу;

  1. Копія ідентифікаційного коду;
  2. Заповнена особова картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  3. Копія документа про освіту;
  4. Копія військового квитка (у разі наявності);
  5. 2 фотокартки розміром 3х4 см.

Прийом кадрових документів від претендентів на заміщення названої вакантної посади протягом 30 календарних днів з дня публікації  інформації про оголошення добору на зайняття вакантної посади.

Документи для участі в доборі приймаються за адресою: м. Козятин, вул. Грушевського, 23 управління житлово – комунального господарства Козятинської міської ради, каб. № 1

Телефон для довідок: 2-01-81

Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі в доборі, основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділом бухгалтерського обліку та економіки управління за телефоном 2-01-81.

Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України від 12 травня 2015 року№389-VIII «Про правовий режим воєнного стану» (зі змінами), становить 6 місяців з дня  припинення чи скасування воєнного стану.

 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України