Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 23

Такий прикрий факт засвідчують медики України, так стверджують працівники лікувальних закладів Козятинської міської територіальної громади.

За статистикою, яку щоденно відслідковують у місцевому відділі контролю та профілактики хвороб, у Козятинській міській територіальній громаді кількість захворювань на коронавірус почала зростати з 13 серпня 2021 року, коли після тривалої літньої перерви був виявлений 1 хворий. Відтоді до сьогодні, тобто за період трохи більше місяця, маємо вже 94 зареєстрованих випадки захворювання на COVID-19.

Наразі ж, за оперативними даними, станом на 23 вересня у Козятинській ЦРЛ на амбулаторному лікуванні знаходиться 63 особи та госпіталізовано за добу 4 особи. За останню добу зареєстровано 5 випадків захворювання на COVID-19 – мешканці міста Козятин. На жаль, за період росту захворюваності є 3 летальних випадка.

 

У такій обстановці найдієвішим способом вберегтися від захворювання, а також від важкого перебігу хвороби і від лікування в умовах стаціонару залишається вакцинація від коронавірусу.

Нагадаємо, що щеплення продовжують здійснюватися у КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Козятинської міської ради за адресою: м.Козятин, вул.Незалежності, 75.

Режим роботи кабінету щеплень:

Пн.-Пт.: 8:00 -17:00

Сб.: 8:00-13:00

Нд.:8:00-11:00.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України