Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 31

  Козятинський ЦНАП отримав інформаційні матеріали про найбільш популярні адміністративні послуги та нові цифрові можливості. Ці матеріали розроблені Міністерством цифрової трансформації України та підготовлені Програмою розвитку ООН у межах проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні (Підтримка DIA)», який фінансується Урядом Швеції.

    Нові матеріали, створені для ЦНАПів, допоможуть розповісти відвідувачам про нові онлайн-сервіси та як скористатися найбільш популярними адміністративними послугами.

    Завдяки постерам відвідувачам, у тому числі людям, які пересуваються за допомогою крісел, зручно їх читати, фотографувати та сканувати QR-коди. Листівки також розміщені поблизу інформаційних стендів, аби відвідувачі Центру могли їх взяти із собою.

    До матеріалів також додано плакат ПРООН, що містить QR-код із посиланням на опитування щодо корисності інформаційних матеріалів. Дані плакати мають механізм зворотного зв'язку. Усі коментарі будуть взяті до уваги при розробці майбутніх матеріалів для ЦНАП.

    Сканувати QR-код можна за допомогою додатку зчитування коду через камеру телефону або через мобільний застосунок Viber, у розділі «Додатково».

   Дізнатися більше про проєкт Підтримки DIA, можливо за посиланням: cutt.ly/UNDP-DIA

    «Сподіваємося, що ці матеріали будуть корисними для відвідувачів нашого ЦНАПу та полегшать нашу роботу» - зауважила начальник ЦНАП Оксана Бортняк.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України