Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 35

Реєстр територіальної громади – це база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Основним завданням сьогодні є щоденне та безперервне наповнення Реєстру територіальної громади актуальною інформацією про осіб, місце проживання яких зареєстроване на території Козятинської громади.

Основне призначення Реєстру територіальної громади – облік населення, яке проживає на даній території.

Лише завдяки спільним діям мешканців громади та міської влади вдасться повністю наповнити Реєстр.

- Реєстр територіальної громади – це доступність та зручність надання адміністративних послуг, оптимізація та підвищення ефективності роботи органів місцевого самоврядування. За умови ефективного налагодження обміном інформації в РТГ вдасться скоротити час подачі документів, зменшити їх кількість та кількість процедурних дій, підвищити якість надання адміністративних послуг - зазначила начальник управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк.

 

Для оновлення даних необхідно звернутися до управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині», зокрема до ВІДДІЛУ ВЕДЕННЯ РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (м.Козятин, вул.Незалежності, 57).

 

Необхідний перелік документів:

  • паспорт громадянина України (оригінал та копія) у формі книжечки або ID-картка з довідкою Ф-13 про реєстрацію місця проживання;
  • свідоцтво про народження (дітям до 14-ти років) (оригінал та копія) та довідка Ф-13 про реєстрацію місця проживання;
  • документи на право власності на житло;
  • будинкова книга (за наявності).

Додаткова інформація за тел.(04342)2-01-80

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України