Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

Фахівці Центру надання соціальних послуг Козятинської міської ради разом з представниками гуманітарної організації "INTERSOS"  вже вкотре проводять спільну роботу по підтримці сімей з дітьми Козятинської територіальної громади.

Так, 24 листопада відбувся черговий груповий захід для батьків та дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб та сімей в складних життєвих обставинах.

В рамках зустрічі запрошена організаторами місцева майстриня Слободянюк Ольга навчала присутніх створювати оригінальний святковий сувенір "Будиночок мрії". Діти з особливою уважністю підійшли до виконання роботи - ретельно обирали декор для будиночка і розміщення усіх елементів іграшки.  Батькам було надано поради по творчому розвитку дітей.  Наголошено, що в умовах сьогодення варто піклуватись не лише про нагальні потреби кожної дитини, а й забезпечити дітям можливість творчого розвитку. Адже неможливо відкласти дитинство на потім. А дитинство - це ігри, творчість, розвиток фантазії. І все, що ми вкладаємо в дітей зараз, знайде своє відображення у майбутньому їх житті.

Дякуємо центру дитячої та юнацької творчості за надане місце для проведення заходу.

«Будиночок мрії»  творчий майстер клас від ЦНСП та ГО «INTERSOS»
«Будиночок мрії»  творчий майстер клас від ЦНСП та ГО «INTERSOS»
«Будиночок мрії»  творчий майстер клас від ЦНСП та ГО «INTERSOS»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України