Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 57

Щорічно у перший день зими своє професійне свято відзначають люди, які стоять на варті дотримання прав і свобод – працівники прокуратури. Сьогодні з цієї нагоди Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва та керуюча справами міської ради - начальник організаційного відділу Аліна Тимощук привітали працівників Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури.

На переконання очільниці громади, саме від роботи працівників прокуратури залежить збереження стабільності, злагоди та спокою на Козятинщині. Тож Тетяна Єрмолаєва побажала усім міцного здоров’я, наснаги та впевненості у завтрашньому дні.

- Бажаю бездоганного майстерства у пошуках істини та стовідсоткової впевненості у своїх ідеях. Нехай кожна справа відзначається успіхом, нехай кожен день дарує сили, вдачу, бадьорість та особисте щастя, - додала Тетяна Миколаївна.

У свою чергу начальник Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури Андрій Проць зазначив, що працівники відомства докладатимуть максимум зусиль, щоб не втратити довіру громадян до правоохоронної системи.

- Упевнений, що спільними зусиллями нам вдасться забезпечити верховенство права, сприяти дотриманню бездоганної правової системи, яка ґрунтується на справедливості, повазі до закону та невідворотності покарання за його порушення, - звернувся до співробітників Андрій Андрійович.

У рамках урочистої церемонії за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята грамотами Козятинської міської ради нагородили прокурорів Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури Аллу Сауляк та Олену Щаблевську, а також водія Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури Олександра Іванова.

Свято тих, хто утверджує верховенство права
Свято тих, хто утверджує верховенство права
Свято тих, хто утверджує верховенство права
Свято тих, хто утверджує верховенство права
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України