Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 1

ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу, що з 01.04.2023 набирає чинності наказ Міністерства фінансів України від 28 грудня 2022 року № 463.

Зазначеним документом у новій редакції затверджено форми податкової накладної, декларації з податку на додану вартість та уточнюючого розрахунку податкових зобов’язань з податку на додану вартість.

Застосування нових форм для податкових накладних та розрахунків коригування кількісних та вартісних показників до податкових накладних, які з вказаного періоду платники зобов’язанні реєструвати в Єдиному реєстрі податкових накладних починається з 1 квітня 2023 року. Це стосується також і податкових накладних та розрахунків коригування кількісних та вартісних показників до таких накладних, які були складені до 01.04.2023 та не зареєстровані в реєстрі.

 Нова форма податкової декларації з податку на додану вартість вперше буде подаватися, починаючи із звітного (податкового) періоду за квітень 2023 року, тобто з 1 травня 2023 року.

Також за новою формою подається уточнюючий розрахунок податкових зобов’язань з податку на додану вартість, у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок. 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України