Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 56

Для забезпечення харчування у закладах дошкільної освіти установили частку бюджетних коштів в розмірі 50% від повної вартості (інших 50% - батьківська плата), окрім оплати харчування дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування (оплачуються з міського бюджету повністю), що складає для різних груп від 14,35 (яслі) до 20,75 гривень (інші групи).

Харчування ж (сніданки) у початкових класах шкіл оплачуватиметься міським бюджетом 100% у розмірі 16.40. Виняток складають ті школи, у яких не облаштовано власні кухні і гаряче харчування доводиться підвозити, що робить сніданки дорожчими на 3 гривні, - це ЗШ №2, 3, ЗНВК №9 та його Іванковецька філія.

- Щоб вирішити цю проблему наступного навчального року, - зауважила міський голова Тетяна Єрмолаєва, - плануємо облаштування власних кухонь у зазначених школах.

Разом із тим, Тетяна Миколаївна дала доручення начальнику управління освіти та спорту міської ради Олені Касаткіній розглянути можливість участі у державній програмі «Гідність дитини», що розроблена Міністерством освіти України, в частині облаштування теплих вбиралень у навчальних закладах.

Готуй сани літом: вартість харчування у школах на новий навчальний рік виконком затвердив 25 січня
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України