Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 145

Виконавчий комітет та депутатський корпус Козятинської міської ради 8 скликання, уся Козятинська територіальна громада висловлює щирі співчуття родині Михайла Никоновича Стратійчука з приводу непоправної втрати – смерті голови сім’ї, який пішов у засвіти вчора на 86-му році життя.

Михайло Никонович назавжди увійшов в історію Козятинщини, адже усе життя займався найблагороднішою та найпочеснішою справою на землі – вирощував хліб. Понад півстоліття Михайло Никонович очолював одне із найуспішніших агроформувань Козятинського краю – ТОВ «Україна», віддав рідному селу Кордишівка та господарству, де розпочинав свій трудовий шлях, усі сили та життєву енергію, за що отримав почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» та безліч відзнак державного рівня.

Михайло Никонович запам’ятався і як благодійник та розбудовник рідного краю: за сприяння та ініціативи невтомного трударя у Кордишівці збудовано школу, дитячий садок, ФАП та будинок культури, величний храм у центрі села, заасфальтовано вулиці, проведено водогон та газифіковано і сусідні села – Прушинку та Королівку.

Справжній господар, мудрий керівник, щирий серцем та відкритий душею – таким пам’ятатимуть Михайла Никоновича Стратійчука усі, хто його знав, таким він залишиться у серцях краян.

Пішла у вічність світла людина. Людина з великої літери, талановита, яскрава, справжня.

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Сумуємо разом із близькими померлого, поділяємо душевний біль від незагоєної рани через втрату найріднішої людини. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!

Співчуття з приводу смерті Михайла Никоновича Стратійчука
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України