Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 38

Двомісячник благоустрою, що розпочався у Козятинській громаді 15 березня і продовжуватиметься до 15 травня, передбачає, окрім санітарного прибирання, і ремонт закладів соціальної сфери та благоустрій зон відпочинку краян, спортивних і дитячих майданчиків.

Саме цим і зайнялися працівники міського будинку культури: відучора у міському сквері керівники гуртків, завгосп та художній керівник МБК ремонтують гойдалки, каруселі та лабіринти на дитячих майданчиках.

- Безпека дітлахів – найголовніша мета та кінцевий результат нашої роботи, - зауважив художній керівник міського будинку культури Сергій Ткачук. – Ми відновлюємо дерев’яні частини каруселей та гойдалок, підтягуємо розкачані деталі. У планах – фарбування та остаточний благоустрій майданчиків у міському сквері.

- Роботи з благоустрою відбуваються наразі біля усіх закладів культури Козятинської територіальної громади, - продовжила начальник відділу культури міської ради Світлана Рибінська. – У межах бюджету та місцевої спроможності у сільських будинках культури та клубів розпочато поточні ремонти будівель.

Працівники культури взялися за молотки
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України