Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5

Міністерство розвитку громад та територій України висловлює щиру вдячність за активну участь у популяризації Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» у 2022 році (далі – Конкурс), організатором якого є Мінрегіон у співпраці з «Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» та ГО «Інтерньюз-Україна».

Завдяки спільним інформаційним заходам, в непростих умовах воєнного стану, на Конкурс надійшла рекордна кількість заявок від журналістів регіональних ЗМІ, які представили 454 конкурсні роботи.

Нагородження переможців Конкурсу відбудеться 1 грудня 2022 року о 12.00 у форматі онлайн.

Серед фіналістів журналісти з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської областей.

Просимо поширити інформацію про захід та долучитися до його перегляду.

Онлайн-трансляцію заходу можна буде переглянути у Facebook на сторінках Мінрегіону, Програми Ради Європи «Децентралізація і місцеве самоврядування», Офісу Ради Європи в Україні - Київ, ГО «Інтерньюз-Україна», сайту «Децентралізація», а також у події Всеукраїнський конкурс журналістських робіт  2022. Церемонія нагородження - https://www.facebook.com/coe.office.in.ukraine/ 

 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України