Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості стосовно 48-річного мешканця Хмільницького району Вінницької області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі).

Досудовим розслідуванням установлено, що чоловік, маючи на меті уникнути відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), висловив пропозицію службовим особам – поліцейським сектору реагування патрульної поліції Хмільницького районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області про надання неправомірної вигоди у сумі 10 тис. грн. за не притягнення його до відповідальності.

У ході досудового розслідування особа повністю визнала свою вину та уклала з прокурором угоду про визнання винуватості.

 

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Хмільницька окружна прокуратура

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України