Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 28

Відомо, що позашкільна освіта займає вагоме місце в системі безперервної освіти і є її невід’ємною й унікальною ланкою, головною метою якої є створення умов для розвитку творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей та учнівської молоді у вільний від навчання час, патріотичне виховання та підготовка до життя в сучасних умовах. Саме гуртки допомагають дітям у розвитку особистості, самореалізації та професійному самовизначенні.

Яскравим прикладом надання позашкільної освіти у Козятинській міській територіальній громаді є комунальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості Козятинської міської ради», який виступає осередком всієї організаційно-масової роботи з дітьми.

Козятинський центр дитячої та юнацької творчості - це маленька творча країна, створена руками педагогів та учнів, єдина сім'я, де панує дух творчості, гармонії та взаєморозуміння.

У 2021-2022 навчальному році у закладі працює 17 педагогічних працівників, навчаються 560 вихованців в 16 гуртках. Мережа гуртків КЦДЮТ забезпечує розвиток різносторонніх інтересів учнівської молоді та охоплює 4 напрями творчої діяльності:

- художньо-естетичний: гуртки «Барви» (керівник Іванцова Анжела Петрівна), «Сувенір» (керівник Гуменюк Світлана Олександрівна), «Колектив естрадної пісні» (керівник Фабіцька Тетяна Вікторівна,) «Хореографічний» (керівник Машевський Антон Вікторович), «Театральний» (керівник Машевська Аліса Олександрівна);

- фізкультурно-спортивний: гурток «Шахова школа» (керівники Бузько Віктор Володимирович та Іонов Олександр Олександрович);

- науково-технічний: гуртки «Юні винахідники» та «Радіоелектронне конструювання» (керівник Мельничук Олексій Іванович), «Оригамі» та «Паперові фантазії» (керівник Лукашук Ірина Миколаївна), «Естетика побуту» (керівник Войцехівська Наталія Михайлівна), «Чарівна лоза» (керівник Фабіцька Тетяна Іванівна);

- соціально-реабілітаційний: гуртки «Школа лідерів» (керівник Ткачук Ольга Василівна), «Пізнайки» (керівник Кравчук Зоя Анатоліївна), «Казковий дивограй» (керівник Войцехівська Наталія Михайлівна).

З нагоди дня позашкілля бажаємо усім працівникам галузі процвітання, натхнення, творчого потенціалу, активного зростання та гідної оплати праці, а вихованцям – високих досягнень та нових перемог!

25 вересня - День позашкілля!
25 вересня - День позашкілля!
25 вересня - День позашкілля!
25 вересня - День позашкілля!
25 вересня - День позашкілля!
25 вересня - День позашкілля!
25 вересня - День позашкілля!
25 вересня - День позашкілля!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України